Rioolaanleg en rioolreparatie

Een goed begin is het halve werk!

Door de jarenlange ervaring met het ontstoppen van rioleringen weet Lamers Rioolreiniging als geen ander bedrijf waaraan een goed aangelegd riool moet voldoen om toekomstige problemen te voorkomen. Wij werken zowel voor particulieren als ook voor bedrijven,gemeenten en andere overheidsinstellingen.Met diverse gemeenten uit de regio hebben we een goede samenwerking m.b.t. het aansluiten/ repareren van o.a. huisaansluitingen. Deze klantengroepen schakelen ons in vanwege onze veelzijdigheid en uitstekende kennis van rioolaanleg. 

rioolaanleg1.jpg

Rioolreparatie /- renovatie

Wij kunnen voor U op een vakkundige manier Uw riool in en rondom Uw vestiging of huis repareren en vernieuwen. Dit kan nodig zijn als het riool verzakt is of als er wortels door het riool groeien. Ook bij hele oude rioleringen is een vernieuwing aan te raden, om eventuele (toekomstige) problemen te voorkomen.

Onze professionele bedrijfsbussen zijn voorzien van een compleet assortiment goedgekeurd komo pvc materiaal, waardoor we in staat zijn om kleinere reparaties direct en adequaat uit te voeren.

rioolaanleg2.jpg

Voor grotere reparaties kunnen wij met U een afspraak maken. Bij een grotere reparatie komt vaak ook veel meer kijken, met name:

  • Grond- en graafwerkzaamheden. Maar dit is geen probleem, daar we zelf over diverse minigravers en grondverzetmachines beschikken.
  • Kabeltracering = klic-melding aanvragen bij kadaster etc.
  • Puin afvoeren
  • Zand aanvoer etc.
  • Evt. bestratingswerkzaamheden

Het hele pakket zal door ons netjes en profesioneel worden verzorgd met een minimum aan overlast.

Vragen of Interesse? Bel 0495-495254 of laat ons contact met U opnemen.

rioolaanleg3.jpg