Rioolwerkzaamheden

De kern van de dienstverlening omvat rioolwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord:

  • Het ontstoppen, doorspuiten van afvoerleidingen
  • Het reinigen van o.a. septictanks, vetvangputten
  • Camera-inspectie met evt. opname
  • Stank lokalisatie d.m.v. rookgas
  • Reparatie -/ vervangen van afvoerleidingen
  • Opsporen en evt. in kaart brengen van afvoerleidingen
  • Reinigen centrale afzuigsystemen
  • Dakgoot reinigen
  • Graafwerkzaamheden (bijv. vijveraanleg, afgraven, goten etc.)

Rioleringen

Niets is zo vervelend als dat U geen gebruik kunt maken van het riool. Uw Riool verstopt.U kunt dan niet meer naar het toilet, of er kan niet meer afgewassen of gewassen worden. Zo zijn er nog een aantal belemmeringen die op kunnen treden wanneer uw riool verstopt raakt.

Een verstopping kan in elke afvoer voorkomen, nieuw of oud vuil en vet zet zich vast aan de binnenzijde van de afvoerbuis waardoor de doorgang van de buis kleiner word. Haren (vaak vermengd met zeep), ketelsteen, etensresten, lucifers en o.a. boomwortels (afvoer buiten) zijn ook vaak boosdoeners, deze blokkeren de doorgang in de afvoer.

Op het moment dat u een verstopping heeft is het belangrijk dat de verstopping snel en vakkundig verholpen wordt. Lamers Rioolreiniging kent een snelle service en werkt met zeer professionele apparatuur. Al onze bedrijfswagens zijn zeer compleet uitgerust met o.a. een hogedrukreiniger met een eigen watertank. Mocht het zo zijn dat de riolering kapot is en gerepareerd of vervangen moet worden, dan kunt U óók bij ons terecht.

Vragen of Interesse? Bel 0495-495254 of laat ons contact met U opnemen.

rioolwerkzaamheden1.jpg   rioolwerkzaamheden2.jpg

Waarvoor kunt U nog meer bij ons terecht? Soms kiezen wij voor een camera-inspectie, zodat we kunnen constateren waar het probleem zich bevindt; dit bespaart U en ons een hoop tijd en geld. Een andere dienst die we verrichten is de rookinspectie/stanklokalisatie, zo hebben wij snel het probleem opgespoord en verholpen! Uiteraard zijn we specialist in de rioolaanleg en rioolreparatie.

Zit er een afvoer ergens verstopt? wellicht is een verstopte dakgoot de oorzaak en kan het hemelwater niet goed worden afgevoerd.

Trefwoorden: riolering, riolering Brabant, riolering Eindhoven, riolering Limburg, ontstopping, ontstoppen, verstopping, rioolontstopping, verstopte afvoer, verstopping, verstopte put, verstopte wc, aanleg riolering, aanleg riool, reparatie riolering, aanleg riool, stankoverlast, wateroverlast.